Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκινάει η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ της ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

το πρώτο στάδιο του έργου
Ένα έργο «τομή» για τον Οικισμό της Παροικιάς, παίρνει "σάρκα και οστά"! Η κατασκευή Πεζοδρομίου στο Περιφερειακό δρόμο της Παροικιάς, έργο για το οποίο η Δημοτική Αρχή και ο επικεφαλής μας κ. Βλαχογιάννης έχουν δεσμευτεί, υλοποιείται!
Εντός των ημερών, ιδιώτης εργολάβος θα ξεκινήσει τις εργασίες για την σταδιακή κατασκευή Πεζοδρομίου στο Περιφερειακό δρόμο της Παροικιάς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα ξεκινήσει η κατασκευή Πεζοδρομίου στο τμήμα του Περιφερειακού που ξεκινάει από το ανθοπωλείο στη διασταύρωση έως και το Γυμνάσιο. Η κατασκευή του Πεζοδρομίου στο εναπομείναν τμήμα του Περιφερειακού, αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τρέχοντος έτους.

Το έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 11.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα (ΣΑΤΑ) του Δήμου Πάρου.

Η κατασκευή Πεζοδρομίου στο Περιφερειακό δρόμο της Παροικιάς έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε ως Δημοτική Αρχή, με σκοπό την αναβάθμιση του Οικισμού της Παροικιάς. Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκαν σημαντικότατα έργα τόνωσης και αναβάθμισης της Παροικιάς και του Παραδοσιακού Οικισμού της , τα οποία σας υπενθυμίζουμε παρακάτω (πατήστε πάνω στο link για να τα διαβάσετε):
  1. Ανάπλαση πλακόστρωτου τμήματος στο Παραδοσιακό Οικισμό της Παροικιάς
  2. Ανάπλαση Κάστρου Παροικιάς
  3. Ανάπλαση στη Πλατεία Βεντουρή
  4. Αποκατάσταση και Αναπαλαίωση δύο Παραδοσιακών Ανεμόμυλων στο Δημαρχείο Παροικιάς
  5. Αναβάθμιση και Αξιοποίηση δύο δημοτικών χώρων, σε πάρκινγκ
  6. Ανάπλαση στο Βίντζι - Καρνάγιο της Παροικιάς
Η προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης της Παροικιάς, δεν σταματάει όμως εδώ. Βαρυσήμαντα έργα υποδομής - έργα "πνοής" - όπως η "ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ" και η κατασκευή νέων σύγχρονων "ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΑΝΑΜΟΝΗΣ" αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του τρέχοντος έτους. 

Η παράταξή μας, "Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον", αγνοώντας κάθε προσπάθεια μεθοδευμένης παραπληροφόρησης και λασπολογίας εναντίων της, συνεχίζει να μιλάει μόνο με ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΡΓΑ.