Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αναβολή εορταστικής εκδήλωσης την Καθαρά Δευτέρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγο πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών (βροχές και καταιγίδες) η προγραμματισμένη εορταστική εκδήλωση «Καθαρά Δευτέρα στην Παροικία» ματαιώνεται.

Ευχόμαστε σε όλους σας Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.



Δήμος Πάρου
Δημοτική Κοινότητα Πάρου
Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π
Συνδιοργανωτές Σύλλογοι


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Πάρος, 26 Φεβρουαρίου 2014 


Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου και καλό μου φίλο Μηνά Καλακώνα και στην οικογένειά του για το χαμό της αγαπημένης του μητέρας.



Ο Δήμαρχος Πάρου

Χρήστος Βλαχογιάννης


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Απόφαση ορισμού αντιδημάρχου κας Μαρίας Χανιώτη


ΑΠΟΦΑΣΗ  - 59 -
Ο Δήμαρχος Πάρου

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των άρθρων  58 και 59 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87Α΄), αναφορικά με τις αρμοδιότητες του Δημάρχου, τον ορισμό των Αντιδημάρχων και

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ανάδειξη Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος στη νήσο Πάρο


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Πάρου, στα πλαίσια των δράσεων υποστήριξης του περιηγητικού - περιπατητικού τουρισμού στην Πάρο στη χρονιά που διανύουμε, συνεχίζει το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης των παλαιών λιθόστρωτων δρόμων και μονοπατιών των Κυκλάδων,

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμικό παρόν! Ηχηρό μήνυμα!


Στο δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου 2014, 5.419 πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με τη συμμετοχή τους, δήλωσαν εντονότατα την παρουσία τους και υποσχέθηκαν τη συνέχιση του αγώνα με εντονότερους ρυθμούς για

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αποδοχή παραίτησης κ. Κωβαίου από τον Δήμαρχο Πάρου


«Αγαπητέ φίλε Μάρκο,
έλαβα χτες την προαναγγελθείσα επιστολή παραίτησής σου τόσο από τη θέση  του Αντιδημάρχου όσο και από μέλος του συνδυασμού μας.

Είναι μία απόφαση την οποία σέβομαι απόλυτα και θέλω ειλικρινά να σ’ ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τρία περίπου

Επιστολή Δημάρχου Πάρου για το δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου 2014

Πάρος 12 Φεβρουαρίου 2014

Πολίτες της Πάρου
Η προστασία της υγείας των παιδιών μας, η προστασία της δικής μας υγείας και των συγγενικών μας προσώπων βρίσκεται σε κίνδυνο.
Το Κέντρο Υγείας της Πάρου συρρικνώνεται από την έλλειψη μόνιμων γιατρών και κινδυνεύει με κατάρρευση αν δεν

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση


Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα και προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, σε ότι έχει σχέση με τη μη πραγματοποιηθείσα συνάντηση - συγκέντρωση της παράταξής μας, στις 9 Φεβρουαρίου 2014, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Δράσεις Τουριστκής Προβολής της Πάρου


Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο των πρωτότυπων δράσεων για την προβολή του νησιού συμμετείχε τον Ιανουάριο στις παρακάτω προωθητικές ενέργειες:

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αναβολή Συγκέντρωσης


Η ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού μας, «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 11 π.μ. στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος», αναβάλλεται.

Ο λόγος της αναβολής είναι η καλύτερη προετοιμασία για την αρτιότερη παρουσία απόψεων, προτάσεων και ιδεών, για το μέλλον της Πάρου.

Με υπευθυνότητα και αισιοδοξία χτίζουμε την Πάρο του αύριο!


«Άθληση για όλους» - Πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού από την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάρος 04/02/2014

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την υλοποίηση των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού «Άθληση για όλους» τα οποία θα διαρκέσουν

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Νάουσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΠΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ


Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες Αποκατάστασης του ΧΑΔΑ (χωματερή) στη Νάουσαέργο μείζονος σημασίας - για την προστασία του Περιβάλλοντος και του Παριανού φυσικού πλούτου - έχει ήδη ξεκινήσει.

Το έργο αφορά την περιβαλλοντική αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στη

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Προσφυγή του Δήμου Πάρου στο Συμβούλιο Επικρατείας για τις Ανεμογεννήτριες


Ο Δήμος Πάρου σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αφορμή την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί μας, απαντάει με την άμεση προσφυγή του στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Για το σκοπό αυτό θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Οικονομικής