Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητέ κε Δήμαρχε,

Σε ποιόν αρέσουν οι ανέξοδες εντυπώσεις, οι φτηνοί λαϊκισμοί, οι άνευ μέτρου εντυπωσιασμοί και οι ατελείωτες προσπάθειες ανάδειξης του « τίποτα», το γνωρίζουν οι πάντες , το μαρτυράει εξάλλου η στάση ζωής του καθένα μας.

Οι αγώνες βεβαίως δεν γίνονται με δελτία τύπου, τακτική όμως, που
εσύ κατά κόρον εφαρμόζεις. Εξάλλου, στην έκδοση δελτίων τύπου σε διακρίνει η αμεσότητα. Μακάρι, να ήσουν και στα ουσιαστικά εξίσου συνεπής και άμεσος.

Πάντως, σύγκριση των αγώνων που έγιναν στην δική μου θητεία, για τα ζητήματα υγείας, με τους αγώνες που γίνονται σήμερα, ανά πάσα στιγμή είναι ευπρόσδεκτη.

Δικαιολογείσαι βέβαια να μην γνωρίζεις  τι έγινε εκείνη την εποχή που όλοι εμείς παλεύαμε,  διότι εσύ ήσουν αλλού, ήσουν ΑΠΩΝ, αφού άλλες ήταν οι επιδιώξεις σου και για άλλους στόχους αγωνιζόσουν…

Το φοβερό όμως είναι ότι 3 μόλις ημέρες μετά την θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του Ασθενοφόρου καλείς  εμένα κι όποιον άλλον ανησυχεί, να μας ενημερώσεις για τις συζητήσεις που έγιναν με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ!  

-Καλά κε Δήμαρχε, στο Δημοτικό συμβούλιο τι έκανες; Δεν μας ενημέρωσες για το σύνολο των συζητήσεων που έγιναν ή υπάρχουν και μη ανακοινώσιμες συζητήσεις  και κατ΄ επέκταση συμφωνίες που  έγιναν κάτω από το τραπέζι; Με αυτόν τον τρόπο θεωρείς ότι προστάτευσες την φήμη της Πάρου και διασφάλισες τα συμφέροντα των πολιτών του νησιού μας;

Αγαπητέ  Δήμαρχε, πρέπει να ξέρεις  ότι ο Βλαχογιάννης, ότι έχει να πει το λέει δημοσίως και πρωτίστως στα θεσμικά όργανα. Ενημέρωση κατ’ ιδίαν  ΔΕΝ επιθυμεί για κανένα θέμα.

Τέλος, κε Δήμαρχε, σας καλώ να σέβεστε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί αυτές σας δεσμεύουν, αυτές οφείλετε να υλοποιείτε και να αποφεύγετε τις «συμφωνίες»   που εξέρχονται του πλαισίου των αποφάσεων.

Ο επικεφαλής της Παράταξης,
Ενιαία κίνηση πολιτών , Ενότητα για το μέλλον,
Χρήστος Βλαχογιάννης