Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση σε κατάπτυστη ανάρτηση ανώνυμου διαχειριστή του parospress.blogspot.gr
Είναι γεγονός ότι πολλοί αρέσκονται στο να γράφουν, να σχολιάζουν και να παριστάνουν τους κριτές των πάντων. Έχουν άποψη για όλα και θεωρούν ότι εκείνοι είναι αλάθητοι.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον διαχειριστή - διαχειριστές του
συγκεκριμένου blog. Ο οποίος –οι, καλυπτόμενος από τον μανδύα της ανωνυμίας κατ΄ εξακολούθηση διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, παραπληροφορεί τους αναγνώστες του και δεν διστάζει να συκοφαντεί ανθρώπους που φαντάζομαι ότι γνωρίζει και μάλιστα καλά. 
Εξάλλου, μικρή κοινωνία είμαστε και γνωριζόμαστε μεταξύ μας όλοι.

Άλλωστε, είναι κοινή διαπίστωση ότι όποιος διαφωνεί με το δήμαρχο, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού του συγκεκριμένου blog το οποίο αναμφίβολα βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και ο διαχειριστής του δεν κάνει στραβοτιμονιές. Έτσι, για μια ακόμα φορά, πιστός και υπάκουος στα άνωθεν κελεύσματα, χθες 21η Μαρτίου ,προέβει με περισσή προχειρότητα και ασυγκράτητα βιασύνη, σε μια κατάπτυστη ανάρτηση η οποία βρίθει ψεμάτων . 

Ο σύγχρονος κουκουλοφόρος διαχειριστής, αν αφιέρωνε ελάχιστο χρόνο και έψαχνε λίγο διασταυρώνοντας τις ανυπόστατες πληροφορίες που του έδωσαν οι αναξιόπιστοι πληροφοριοδότες του θα διαπίστωνε ότι :
  1. Μηνυτής (κατήγορος) στην υπόθεση που εκδικάστηκε στο ειρηνοδικείο στις 21/3/2017 με κατηγορούμενο, τον κο Ιωάννη Τσοπάνη, δεν ήταν ο Δήμος της Πάρου και ο τότε Δήμαρχος, κος Χρ. Βλαχογιάννης. Η μήνυση ήταν αποτέλεσμα αυτεπάγγελτης διαδικασίας μετά από κατάθεση- καταγγελία ιδιώτη. 
  2. Η υπόθεση αφορούσε σε γεγονότα που συνέβησαν το χρονικό διάστημα Μαΐου- Ιουλίου του 2012 και όχι στο 2013, όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανάρτηση
  3. Ο Ιωάννης Τσοπάνης αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήταν εκμεταλλευτής του τουριστικού Καταφυγίου Νάουσας αλλά φύλακας που είχε οριστεί με σχετική απόφαση.
  4. Το κατηγορητήριο δεν περιελάμβανε καταστροφές σε φωτιστικά σώματα, (το ζήτημα αυτό πρόεκυψε μετά τις 31/8/2014).
  5. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Χρήστος Βλαχογιάννης ΔΕΝ ήταν μάρτυρας κατηγορίας και ο Στέφανος Γαβαλάς μάρτυρας υπεράσπισης του κου Ιωάννη Τσοπάνη. Κληθήκαμε ,και οι δύο, να καταθέσουμε ότι γνωρίζουμε για την υπόθεση και δεν κάναμε τίποτε περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από το να πούμε την αλήθεια και μόνο αυτήν .
Σε ότι με αφορά, αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή, γι αυτό μπορώ να βλέπω τον καθένα στα μάτια και να μην υποκύπτω σε κανενός είδους πίεση, όσο για «τις υπόγειες διαδρομές» από ότι φαίνεται εσείς τις γνωρίζετε πολύ καλύτερα γιατί σας αρέσει το σκοτάδι περισσότερο από το φως και γι’ αυτό δεν αποκαλύπτετε και την ταυτότητά σας.

Κλείνοντας, επισημαίνω ότι , όταν πέσουν οι μάσκες τότε θα αποκαλυφθούν οι ενδόμυχες επιθυμίες σας και οι υποχθόνιοι σχεδιασμοί σας όχι μόνο για το τουριστικό καταφύγιο της Νάουσας αλλά ενδεχομένως και για αλλά πολλά.

Τότε θα δούμε ποιος ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και ποιος για το προσωπικό του συμφέρον.

Τότε, θα διαπιστώσουμε , γιατί έχετε καταντήσει σφουγγοκωλάριοι του δημάρχου και λιβανιστές της παραπαίουσας δημοτικής πλειοψηφίας.

Τέλος, ελπίζω στο μέλλον να είστε περισσότερο «ψαγμένοι» και λιγότερο στρατευμένοι.

Χρήστος Βλαχογιάννης,
Επικεφαλής της παράταξης,
Ενιαία Κίνηση πολιτών, Ενότητα για το μέλλον